asperge-edikAsperge edik wordt vervaardigd van 100% Hollandse verse asperges. De Asperge edik heeft een lange rijpingstijd om de volle smaak van de asperges goed tot zijn recht te laten komen.

Asperge edik wordt veel toegepast in de keuken om de aspergesaus mee te verrijken. Maar ook in een heerlijke koude salade met een asperge-edik als basis vinaigrette.

Asperge edik is een seizoen product (lente/zomer) waardoor het kan voorkomen dat de asperge edik in de herfst/winter niet voorradig zijn.

Over Ediks

Ediks verandert uw kijk op azijn. Deze zachte milde azijnen hebben een verrassend zachtesmaak en een lage zuurtegraad. Hierdoor heeft u geen extra zoetstoffen nodig om het zuur vande azijn te maskeren en komen uw vers verwerkte ingrediënten nóg beter tot hun recht.De vinegars zijn ontwikkeld vanuit natuurlijke fermentatie. Zonder toegevoegde suikers of geur-, kleur- en smaakstoffen. 100% Biologisch dus.

Naast de milde azijnen, biedt Ediks ook Shrubs Fruit Vinegars. Deze zachte fruit azijnsiropen bevatten, net als de azijnen, uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Een perfect alternatief voor gezoete frisdranken.

Contact

Ediks is een merk van:
Swirling Spoons BV
Alblasstraat 7-9
3044 AA Rotterdam
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 

 

Contactformulier

Email:
Naam:
Vraag / opmerking:
Hoeveel ogen heeft een mens? Vul hieronder een getal in.