De Pedro Ximenez Edik is onze prijswinnaar. Ze heeft de 2e nominatie in de Gouden Tavola Foodservice 2014 mogen ontvangen. De Pedro Ximenez Edik heeft een diepe zoete sherry smaak. Deze Edik wordt bereid met de echte Pedro Ximenez sherry, welke beschikt over een vol en rond aroma van Pedro Ximenez druiven. Pedro Ximenez Edik wordt o.a. gebruikt in salades met noten en kazen. Maar geeft ook een heerlijke zoete en frisse toevoeging aan sauzen, dressings, vinaigrettes, ijs, soepen en marinadespedro-ximenez-edik-golden-tavola

Over Ediks

Ediks verandert uw kijk op azijn. Deze zachte milde azijnen hebben een verrassend zachtesmaak en een lage zuurtegraad. Hierdoor heeft u geen extra zoetstoffen nodig om het zuur vande azijn te maskeren en komen uw vers verwerkte ingrediënten nóg beter tot hun recht.De vinegars zijn ontwikkeld vanuit natuurlijke fermentatie. Zonder toegevoegde suikers of geur-, kleur- en smaakstoffen. 100% Biologisch dus.

Naast de milde azijnen, biedt Ediks ook Shrubs Fruit Vinegars. Deze zachte fruit azijnsiropen bevatten, net als de azijnen, uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Een perfect alternatief voor gezoete frisdranken.

Contact

Ediks
Ploegstraat 2
5712 GH Someren-Heide
Nederland
T: +31 (0) 85 8769255
F: +31 (0) 84 8824575
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 

 

Contactformulier

Email:
Naam:
Vraag / opmerking:
Hoeveel ogen heeft een mens? Vul hieronder een getal in.